Fongs nematòfags: Harposporium anguillulae (Lohde) Karling a la Península Ibèrica - Santamaria i del Campo, Sergi; Girbal i Lladó, Josep (Revista Catalana de Micologia, 2007)
El fong endoparàsit nematòfag Harposporium anguillulae (Lohde) Karling fou obtingut de mostres de fems d’ovella recol·lectades en un erm a Catalunya. Aquest fong és primera citació per a la Península Ibèrica.