Mycena albida Robich en la Península Ibérica - Pérez-De-Gregorio i Capella, Miquel Àngel; Sánchez, L. (Revista Catalana de Micologia, 2016)
Mycena albida Robich a la Península Ibèrica. Es descriu, comenta i il·lustra un interessant tàxon de les Mycenaceae, no citat a la Península Ibèrica.