Contribució al coneixement micològic de l’illa de Formentera (Espanya) IV. - Siquier i Vigrós, Josep Lleonard; Salom, Joan Carles (Revista Catalana de Micologia, 2016)
Contribució al coneixement micològic de l’illa de Formentera (Espanya). IV. Se citen 33 tàxons de fongs i mixomicets, dels quals 1 és primera citació a les Illes Balears: Omphalina galericolor (Romagn.) Quél. A més, n’hi ha 25 que són primeres citacions per a Formentera: Arcyria incarnata (Pers. ex J.F. Gmel.) Pers., Physarum cinereum (Batsch) Pers., Geopora cervina (Velen.) T. Schumach., Halotthia posidoniae (Durieu & Mont.) Kohlm., Calocybe graveolens (Pers.) Singer, Chamaemyces fracidus (Fr.) Donk, Clavaria incarnata Weinm., Clitocybe cistophila Bon & Contu, Coprinus comatus (O.F. Müll.) Pers., Gymnopus brassicolens (Romagn.) Antonín & Noordel., Hemimycena lactea var. tetraspora (Kühner & Valla) Courtec., Hygrocybe conica var. conicoides (P.D. Orton) Boertm., Inocybe arenicola (R. Heim) Bon, I. flocculosa Sacc., I. tenebrosa Quél., Limacella illinita (Fr.) Maire, Pluteus romellii (Britzelm.) Sacc., Psathyrella panaeoloides (Maire) Arnolds, Rhodocollybia butyracea (Bull.) Lennox, Tubaria furfuracea (Pers.) Gillet, Volvariella murinella (Quél.) M.M. Moser, Xerocomellus dryophilus (Thiers) N. Siegel, C.F. Schwarz & J.L. Frank, Fuscoporia ferruginosa (Schrad.) Murrill, Phylloporia ribis (Schumach.) Ryvarden, Peniophora meridionalis Boidin i Thelephora caryophyllea (Schaeff.) Pers. També s’aporten notes sobre llur taxonomía, ecologia i corologia