Contribució al conocimiento de la micoflora del Parc de la Serralada Litoral - Caballero, Ferran; Alvarado, P.; Fernandez-Brime, Samantha (Revista Catalana de Micologia, 2019)
Aportem l’examen de 6 espècies, corresponents a 3 gèneres diferents de basidiomicets, Entoloma, Leucoagaricus, i Trichocybe, mitjançant la descripció dels seus caràcters morfològics, i en algun cas, també amb anàlisis filogenètiques. També hi afegim una contribució a la iconografia de les espècies en el seu hàbitat natural, amb imatges dels caràcters microscòpics més rellevants. Es descriuen les següents espècies: Entoloma dysthales f. acystidiosum, Entoloma scabiosum, Entoloma speculum, Leucoagaricus crystallifer, Leucoagaricus ionidicolor, i Trichocybe pubèrula.