Addicions al catàleg micològic d’Andorra. I - Niell i Barachina, Manel; Valverde Martínez, Andrés; Girbal i Lladó, Josep (Revista Catalana de Micologia, 2019)
En el marc de les jornades de Micologia 2015 Els bolets d’Andorra, organitzades pel CENMA (Centre d’Estudis de la Neu i de la Muntanya d’Andorra) que es van celebrar a Andorra la Vella i a Sant Julià de Lòria els dies 9-11 d’octubre, es van realitzar una sèrie de prospeccions de camp per tal de completar el coneixement micològic del país. La majoria dels mostreigs es van realitzar a l’ecoparc Naturlandia, a la cota 2000 de la Rabassa. També es van mostrejar altres zones, com l’àrea recreativa de la Font dels Bullidors, vora del santuari de Canòlich; prop del poble de Pal (La Massana) i a la Vall del Serrat (Ordino). La present llista ve a complementar la informació que prèviament ha estat publicada a NIELL et al. (2008). Es citen 6 espècies noves per la micoflora andorrana: Amanita submembranacea, Cortinarius mucosus, Gyroporus cyanescens, Hygrocybe conica var. chloroides, Leucopaxillus gentianeus i Tricholoma sejunctum.