Contribució al coneixement micològic de les Illes Balears (Espanya). XXIII. Mallorca - Siquier i Vigrós, Josep Lleonard; Salom, Joan Carles; Planas, Joan; Llistosella i Vidal, Jaume (Revista Catalana de Micologia, 2019)
Se citen 42 tàxons de fongs, dels quals 12 són primera citació a les Illes Balears: Hypoxylon petriniae M. Stadler & J. Fourn, Trichoderma pulvinatum (Fuckel) Jaklitsch & Voglmayr, Tuber oligospermum (Tul. & C. Tul.) Trappe, T. rufum f. apiculatum E. Fisch., Volutella ciliata (Alb. & Schwein.) Fr., Agrocybe ochracea Nauta, Coprinellus impatiens (Fr.) J.E. Lange, Hygrocybe colemanniana (A. Bloxam) P.D. Orton & Watling, H. insipida (J.E. Lange) M.M. Moser, Hypholoma polytrichi (Fr.: Fr.) Ricken, Gastropila fragilis (Lév.) Homrich & J.E. Wright, Ceriporiopsis mucida (Pers.) Gilb. & Ryvarden. A més n’hi ha 3 que són primera citació per a Mallorca: Clitopilus cystidiatus Hauskn. & Noordeel., Peniophora tamaricicola Boidin & Malençon i Russula turci Bres. També s’aporten notes sobre llur taxonomia, ecologia i corologia.