Notes corològiques sobre la flora micològica d’Eivissa (Illes Balears). III - Siquier i Vigrós, Josep Lleonard; Salom, Joan Carles; Espinosa Noguera, Jaume; Serra, A. (Revista Catalana de Micologia, 2012)
Notes corològiques sobre la flora micològica d’ Eivissa (Illes Balears). III. Se citen 177 tàxons, dels quals són nova citació per les Illes Balears els tretze següents: Agrocybe pediades var. fimicola (Speg.) Nauta, Campanella caesia Romagn., Cortinarius cinereobrunneolus Chevassut & Rob. Henry, Cortinarius variiformis Malençon, Crepidotus caspari var. caspari Velen., Inocybe hirtella Bres. var. hirtella, Inocybe splendens var phaeoleuca (Kühner) Kuyper, Lyophyllum infumatum (Bres.) Kühner, Lyophyllum loricatum (Fr.) Kühner ex Kalamees, Parasola auricoma (Pat.) Redhead, Vilgalys & Hopple, Pholiota brunnescens A.H. Sm. & Hesler, Pluteus cinereofuscus J.E. Lange, Simocybe centunculus var. maritima (Bon) Senn-Irlett; 81 tàxons representen noves citacions per l’Illa, entre els quals els més rellevants són les següents: Agaricus bernardii Quél., A. gennadii (Chatin & Boud.) P.D. Orton, Amanita gracilior Bas & Honrubia, Clavaria acuta Sowerby, Clitocybe cistophila Bon & Contu, Crepidotus neotrichocystis Consiglio & Setti, Hemimycena delectabilis var. delectabilis (Peck) Singer, H. lactea var. tetraspora (Kühner & Valla) Courtec. f. tetraspora, Henningsomyces candidus (Pers.) Kuntze, Inocybe inodora, I. rufuloides Bon, Lyophyllum hypoxanthum var. occidentale (Bon) Contu & La Rocca, L. littoralis (Ballero & Contu) Contu, Marasmiellus trabutii (Maire) Singer, Panaeolus guttulatus Bres., Pluteus thomsonii (Berk. & Broome) Dennis, Psathyrella prona var. prona f. orbitarum (Rom.) Kits van Wav., Tricholoma psammopus (Kalchbr.) Quél., Xerocomus dryophilus (Thiers) Singer, Gymnosporangium sabinae (Dicks.) G. Winter, Lactarius sanguifluus var. violaceus (Barla) Basso, Russula ilicis Romagn., Chevassut & Privat, Sarcodon glaucopus Maas Gest. & Nannf., S. scabrosus (Fr.) P. Karst, Thelephora caryophyllea (Schaeff.) Pers.