Reseña histórico-bibliográfica del género Cortinarius en Cataluña - Gutiérrez, Corsino (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Aquest treball recull les citacions de les espècies del gènere Cortinarius trobades a Catalunya, seguint l’ordre cronològic de la primera cita de cadascuna de les espècies en particular, indicant el micòleg autor de la determinació així com l’autor, títol i data de la publicació corresponent.