Contribució al coneixement dels fongs de l’estatge alpí dels Pirineus de Catalunya, I - Vila i Garcia, Jordi; Llistosella i Vidal, Jaume; Llimona i Pagès, Xavier (Revista Catalana de Micologia, 2007)
En un intent de millorar l’escàs coneixement de la diversitat fúngica del estatge alpí dels Pirineus, oferim els primers resultats, obtinguts en prospeccions fetes a Núria i a Espot, entre 2100 i 2400 m s. m. Hem pogut identificar 24 especies (1 ascomicet i 23 basidiomicets), entre les quals destaquen: Arrhenia glauca (Batsch) Hoiland, Collybia loiseleurietorum Moser, Gerhold et Tobies, Hebeloma alpinum (Favre) Bruchet, H. bruchetii Bon, Lactarius dryadophilus Kühner, Omphalina velutipes Orton i Rickenella mellea (Sing. et Clémeny.) Lamoure.