Macromicets de la costa i el camp de Tarragona i comarques properes - Tabarés Carriedo, Manuel; Rocabruna i Llavanera, August (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Aportació, en forma de catàleg, de les espècies observades en la zona costanera i el Camp de Tarragona. en l’exploració micològica realitzada aquests darrers anys. De les 133 espèc ies presentades, cal destacar: Campanella caesia Romagn. Entoloma pseudodysthales Noordel. Tabarés el Rocabruna, Rhodocybe malençonii Pacion i el Lalli, Sericeomyces subvolvatus (Malençon et Bertault) Contù, Oudemansiella mediterranea Pacio ni et Lalli, i Helvella helvellula(Dur ien et Mont. ) Dissing.