Aportació a la flora micològica del Maresme, III. Noves dades per a la flora de la Serralada Litoral Catalana - Tabarés Carriedo, Manuel; Rocabruna i Llavanera, August (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Tercera addició al catàleg de la Comarca del Maresme, basada en una part de les recol·leccions fetes en un territori de sols àcids, poblat per pinedes, brolles acidófiles i alzinars, en el domini del Yiburno-Quercetum ilicis. Aquesta aportació esta constituida per un total de 150 espècies, que comprenen, 1 de Deuteromicets, 1 de Mixomicets, 21 d’Ascomicets y 126 de Basidiomicets, d’entre les quals destaquem les següents: Labyrintomyces donkii Malençon, Serpula himantioides (Fr.: Fr.) Boud., Hygrophorus leporinus Fr., Hygrocybe fornicata (Fr.) Singer, Melanoleuca diverticulata G. Moreno et Bon, Collybia luxurians Peck, i Calvatia candida (Rostk.) Hollós.