Fongs nous o poc citats a Catalunya. X - Tabarés Carriedo, Manuel; Rocabruna i Llavanera, August (Revista Catalana de Micologia, 2011)
Fongs nous o poc citats a Catalunya, X. En aquesta nova aportació descrivim i il·lustrem 5 especies recol·lectades a Catalunya, que considerem noves o rares: un ascomicet de l’ordre de les hipocreals, Nectria peziza (Tode) Fr. i 4 basidiomicets: Calyptella gibosa (Lev.) Quél., Clavariadelphus lígula (Schaeff.) Donk, Lepista sordida var. aianthina (Bon) Bon i Pseudoclitocybe expallens (pers.) M.M. Moser.