Fongs nous o poc citats a Catalunya XI - Tabarés Carriedo, Manuel; Rocabruna i Llavanera, August (Revista Catalana de Micologia, 2011)
Fongs nous o poc citats a Catalunya. XI. En aquesta nova aportació descrivim i il·lustrem tres especies recol·lectades a Catalunya: un ascomicets de l’ordre Pezizals. Otidea tllomikoskii Harmaja, i dos basidiomicets que considerem rars i encara no citats al nostre territori: Hemimycena cephalotricha (Joss.) Singer i Boletus rhodopurpureus Smotlatcha.