Stigmatella aurantiaca, un mixobacteri amb aspecte de mixomicet, trobat al Parc de Collserola (Catalunya) - Benito, C.; Muniesa Pérez, M. Teresa; Gómez-Bolea, Antonio; Llimona i Pagès, Xavier (Revista Catalana de Micologia, 2011)
Stigmatella allrantiaca, un mixobacteri amb aspecte de mixomicet, trobat al Parc de Collserola (Catalunya). Stigmatella aurantiaca ha estat trobada sobre restes vegetals recol·lectades a Collserola, prop de Barcelona (Catalunya). Es tracta d’un mixobacteri que rarament es pot veure formant cossos fructífers a la natura i es pot confondre fàcilment amb un mixomicet immadur. Forma grups de cossos fructífers molt petits, de color taronja, portats per pedicels blancs.