Mycocalicium llimonae Hladun & Muñiz (Ascomycota, (Eurotiomycetes(, (Mycocaliciales(), un fong mediterrani tan freqüent com difícil de veure : ecologia i distribució a Catalunya - Muñiz Pérez, Diana; Hladun Simón, Néstor Luis; Llimona i Pagès, Xavier (Revista Catalana de Micologia, 2011)
Mycocalicillm llimonae Hladun & Muñiz (Ascomycota, Eurotiomycetes, Mycocaliciales), un fong mediterrani tan freqüent com difícil de veure. Ecologia i distribució a Catalunya. Oferim noves de Mycocalicium llimonae Hladun & Muñiz, un fong calicioide que havia estat mencionat, erròniament, a la Península Ibérica sota el nom de M. minutellum (=M subtile). A més d’una descripció, el treball inclou unes claus per la seva identificació, dades corològiques, un mapa que resumeix la distribució coneguda a Catalunya, una síntesi de l’ecologia observada i macrofotografies de l’aspecte d’aquest minúscul ascomicet lignícola i termòfil, que sembla exigir condicions de rosada freqüent.