Contribució al coneixement de Lepiota s.l. a les Illes Balears, VI. Lepiota nigrescentipes G. Riousset - Salom, Joan Carles; Siquier i Vigrós, Josep Lleonard (Revista Catalana de Micologia, 2011)
Contribució al coneixement de Lepiota s.l, a les Illes Balears , VI. Lepiota nigr escentipes G. Riousset. Se cita i es descriu per primera vegada a les Balears i com a nova cita per a l’Estat Espanyol una espècie poc coneguda: Lepiota nigrescentipes G. Riousset. A més, s’ aporten notes sobre la seva taxonomia, ecologia i distribució.