La storia dell’educazione in mostra: forme, impatto sociale e traiettorie future nel caso italiano - Pizzigoni, Francesca Davida (Educació i Història: Revista d'Història de l'Educació, 2025)
L’article recorre la història i l’actualitat del panorama italià dels museus educatius i analitza quins elements de la història de l’educació aconsegueixen “mostrar” per arribar al gran públic. Aleshores ens preguntem quines accions futures es poden dur a terme per garantir que, a través dels museus, la història de l’educació pugui implementar la seva presència pública a Itàlia i el seu compromís amb la societat.