L'Educació incessant: les idees pedagògiques de Jean-Marie Guyau = An incessant education: Jean-Marie Guyau's pedagogical ideas - Riba Miralles, Jordi (Educació i Història: Revista d'Història de l'Educació, 2011)
Qui fou aquest filòsof de qui Sol Ferrer diu que el seu pare, Ferrer i Guàrdia,considerava l'autor que més l'havia influenciat? Jean-Marie Guyau, no obstant la sevacurta vida, és un autor a la cruïlla de diverses èpoques. Els seus punts de vista sobrel'educació li van valer una audiència internacional. Amb el suport d'una filosofiamoral, escrigué sobre la manera com hauria d'ésser l'educació que permetés als jovesafrontar en les millors condicions, un món nou, complex i difícil.