Una rivista internazionale per il movimento montessoriano: The Call of Education (1924-25) - Schirripa, Vincenzo (Educació i Història: Revista d’Història de l’Educació, 2023)
La revista multilingüe del moviment Montessori The Call of Education (1924-1925) marca una etapa en la internacionalització del mètode en el context de la renovació educativa del període d’entreguerres. Al mateix temps, és el resultat de la maduresa de les associacions Montessori als Països Baixos. A través dels perfils dels dos editors que treballen al costat de Montessori, J.L.C. Godefroy i G. Révész, és possible copsar algunes dinàmiques comunes de mobilització pedagògica d’una burgesia educadora i algunes característiques específiques que fan de la ciutat d’Amsterdam, una capital Montessori.