Sobre la revista

Educació i Història: Revista d'Història de l'Educació és una revista semestral de la Societat d'Història de l'Educació dels Països de Llengua Catalana, filial de l'Institut d'Estudis Catalans, que començà a publicar-se a l'any 1994.

Educació i Història: Revista d'Història de l'Educació és una revista especialitzada en estudis sobre l'educació des d'una perspectiva històrica. Els temes més habituals són: el pensament pedagògic, les institucions educatives, els fenòmens de socialització i l'educació informal, la relació entre política i educació, la història de l'escola, l'educació del lleure, els llibres i materials escolars, les associacions juvenils i la història de la infància i els temes referents a l'ensenyament de la història de l'educació.

Educació i Història: Revista d'Història de l'Educació és una revista d’accés obert en la modalitat Green Open Access, l’avaluació dels articles de la qual es sotmeten a parells de cecs.   

Avisos

Convocatòria pública oberta del monogràfic "Història de l’educació social en la segona meitat del segle XX: polítiques, institucions, entitats i educadors" (núm. 44, juliol - desembre de 2024)

2023-06-22

S'obre a convocatòria pública per a la presentació d'articles en relació amb el monogràfic previst per al segon semestre de 2024 de la revista Educació i Història. Revista d'història de l'educació que edita la Societat d'Història de l'Educació, filial de l'Institut d'Estudis Catalans, que durà per títol "Història de l'educació social en la segona meitat del segle XX: polítiques, institucions, entitats i educadors".

Aquelles persones interessades a enviar algun article original i inèdit per a què s'iniciï el procés d'avaluació per parells de cecs han de fer-ho abans de l'1 de desembre de 2023 mitjançant la plataforma digital de la revista (per a registrar-se com usuari/ària, entreu aquí).

Llegir més sobre Convocatòria pública oberta del monogràfic "Història de l’educació social en la segona meitat del segle XX: polítiques, institucions, entitats i educadors" (núm. 44, juliol - desembre de 2024)

Número actual

Núm. 42 (2023): juliol-desembre: Assajos i estudis II
Veure tots els números