Cancel·lació i automillora - Nicolau, Artur (Butlletí de la Societat Catalana de Matemàtiques, 2009)
Aquest article presenta dos problemes d'anàlisi clàssica: el creixement delsquocients incrementals de les funcions de Weierstrass i la regularitat de les mesuresde Besicovitch. Aquests problemes s'estudien utilitzant tècniques de martingales diàdiquesi s'obtenen diverses versions de la llei del logaritme iterat.