Políedres i papiroflèxia modular - Coll Guerrero, Jaume (Butlletí de la Societat Catalana de Matemàtiques, 2025)
En aquest treball s’expliquen tècniques de papiroflèxia modular que ens permeten fer amb paper una gran varietat de políedres: els cinc sòlids platònics, els tretze políedres arquimedians, els vuit deltaedres convexos i les seves estelacions, prismes, antiprismes, piràmides i cúpules geodèsiques fullerianes, entre d’altres.