Dos teoremes i una demostració de Dennis Sullivan - Fagella, Núria; Porti, Joan (Butlletí de la Societat Catalana de Matemàtiques, 2024)
El 1983 Dennis Sullivan tancà un problema de dinàmica holomorfa, sobre aplicacions racionals de l’esfera de Riemann, que feia més de seixanta anys que estava obert. Amb les mateixes tècniques va fer una nova demostració d’un teorema d’Ahlfors sobre grups kleinians, i va iniciar un període d’intensa activitat i interacció entre les dues àrees.