Les matemàtiques dels setins - Lladó, Carles; Brunat, Josep M. (Butlletí de la Societat Catalana de Matemàtiques, 2023)
Els setins són una classe especialment rellevant dels lligats dels teixits. Aquest article forneix un marc general que identifica un setí amb un reticle de Z2 i relaciona l’anàlisi dels setins amb resultats clàssics de teoria de nombres i de geometria. S’hi tracten els setins quadrats, els simètrics (en particular, simètrics rectangulars i simètrics rombals), i els setins concordants. També s’introdueixen els setins de Fibonacci, dels quals es caracteritzen els que són simètrics i els que són quadrats.