Endre Szemerédi, Premi Abel 2012 - Lugosi, Gábor; Serra, Oriol (Butlletí de la Societat Catalana de Matemàtiques, 2013)
Aquest article presenta una breu descripció de les contribucions matemàtiques més destacades d'Endre Szemerédi, Premi Abel 2012.