Les desigualtats de Brunn-Minkowski - Serra, Oriol (Butlletí de la Societat Catalana de Matemàtiques, 2012)
Aquest article fa una exposició de la desigualtat de Brunn-Minkowski, querelaciona la mesura de la suma de dos conjunts amb la dels seus sumands, i d'algunesde les seves variants. Aquesta desigualtat clàssica està estretament relacionadaamb la desigualtat isoperimètrica i té nombroses aplicacions en algorísmia, anàlisi,combinatòria, geometria, probabilitat i teoria de nombres.