Presentació i anàlisi de la Suma de la art de arismetica de Francesc Santcliment. Segona part: Anàlisi dels continguts - Pla i Carrera, Josep (Butlletí de la Societat Catalana de Matemàtiques, 2011)
Com ja vaig indicar en la primera part, l'objectiu principal de l'article publicat en el Butlletí en dues parts és fer una anàlisi dels continguts aritmètics i comercials de la Suma de Santcliment [14]. D'això tracta, doncs, aquesta segona part que, alhora que completa i complementa la primera, clou l'article.