Ideals de corbes mòbils i la seva interacció amb el disseny assistit per ordinador - Andrea, Carlos d’ (Butlletí de la Societat Catalana de Matemàtiques, 2017)
Presentem un cas d’interacció fructífera entre l’àlgebra commutativa i el disseny assistit per ordinador. Els problemes en aquesta àrea aplicada i cada vegada més important de la informàtica s’han traslladat a l’estudi d’estructures algebraiques abstractes, i han enriquit la matemàtica amb múltiples resultats teòrics i problemes oberts que expliquem en aquest text.