Presentació - Sobrequés i Callicó, Jaume (Butlletí de la Societat Catalana d'Estudis Històrics, 2021)
Projecte de la Societat Catalana d’Estudis Històrics, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, i del Centre d’Història Contemporània de Catalunya, de la Generalitat de Catalunya