Notes sobre la biografia i la Crònica de Ramon Muntaner - Renedo Puig, Xavier (Butlletí de la Societat Catalana d'Estudis Històrics, 2016)
Valoració de les principals novetats relatives a la biografia de Ramon Muntaneri a la interpretació de la Crònica aparegudes l'any 2015, amb motiu delset-cents cinquanta aniversari del naixement del cronista de Peralada.