Josep Maria de Sagarra, articulista - Garolera i Carbonell, Narcís (Butlletí de la Societat Catalana d'Estudis Històrics, 2014)
Josep Maria de Sagarra va col·laborar, durant més de quaranta anys, en la premsa periòdica, sobretot en la catalana, amb una important dedicació il'excel·lència literària, fi ns i tot lírica. Els seus articles, de temàtica molt variada, li han valgut un ampli reconeixement dels estudiosos.