Revista de Catalunya. Textos que feren història - Casasús i Guri, Josep M. (Butlletí de la Societat Catalana d'Estudis Històrics, 2012)
Nota sobre el contingut de tres articles d'especial rellevància publicats a la Revista de Catalunya per Nicolau d'Olwer, Ferran Soldevila i Andreu Avel·lí Artís.