Ramon Arnabat; Òscar Jané; Carles Santacana [coord.]. La Segona República. Balanç historiogràfic des dels estudis locals. Catarroja – Barcelona: Editorial Afers, 305 p. - Santesmases i Ollé, Josep (Butlletí de la Societat Catalana d’Estudis Històrics, 2019)
-