Recepció de La Publicitat a Mallorca - Serra Busquets, Sebastià (Butlletí de la Societat Catalana d’Estudis Històrics, 2018)
A partir de les publicacions culturals més importants, de la premsa diària i de les publicacions d’alguns partits polítics de Mallorca es dona notícia i s’analitzen aspectes tractats, articles i reportatges de La Publicitat en referència a Mallorca, de finals dels anys vint i dels anys trenta, amb anterioritat al cop d’estat de 1936. Les temàtiques són diverses, des d’aspectes culturals, històrics, turisme o conjuntura política. Té especial rellevància el tractament de les relacions entre Catalunya i Mallorca.