J. V. Foix, publicista - Gómez i Inglada, Pere (Butlletí de la Societat Catalana d’Estudis Històrics, 2018)
Malgrat que la seva producció periodística va quedar gairebé en l’oblit durant els anys de la postguerra, J. V. Foix es va dedicar bàsicament a l’activitat periodística fins al començament de la guerra; sobretot a partir de les col·laboracions al diari La Publicitat, entre el 1922 i el 1936.