Apa, caricatura a la portada de La Publicitat - Capdevila i Herrero, Jaume (Butlletí de la Societat Catalana d’Estudis Històrics, 2018)
Aproximació a l’humor gràfic publicat a les pàgines del diari La Publicitat (1922-1939), de la mà de qui fou el gran caricaturista d’aquest diari, el pintor, crític d’art i ninotaire Feliu Elias i Bracons (1878-1948), que signava les vinyetes amb el pseudònim d’«Apa».