El Noguer de Segueró - Lluch Bramon, Rosa (Butlletí de la Societat Catalana d’Estudis Històrics, 2017)
L’objectiu d’aquest article és presentar l’arxiu patrimonial del Noguer de Segueró. Sens dubte és una de les pairalies més importants de Catalunya, situada a l’actual comarca de la Garrotxa. L’arxiu conté documentació des de l’edat mitjana fins a l’actualitat. A més s’analitza un llibre sobre la genealogia de la família escrit per un dels hereus del patrimoni al segle xviii.