Armand Obiols i la Revista de Catalunya a l’exili - Campillo i Guajardo, Maria (Butlletí de la Societat Catalana d’Estudis Històrics, 2012)
Estudi sobre la intervenció d’Armand Obiols (Joan Prat i Esteve) en les tasques d’edició de la Revista de Catalunya, en l’etapa que va haver de publicar-se a l’exili, després de la desfeta de 1939.