Ferran Soldevila i la Revista de Catalunya (1924-1939) - Pujol i Casademont, Enric (Butlletí de la Societat Catalana d’Estudis Històrics, 2012)
Estudi de l’activitat professional de Ferran Soldevila a la Revista de Catalunya, com a director de la publicació i com a responsable de valuosos articles sobre la història de Catalunya en el període que va de 1924, any de la fundació, a 1939, final de la Guerra Civil.