Les Illes Balears a la Revista de Catalunya - Serra Busquets, Sebastià; Vives Reus, Antoni (Butlletí de la Societat Catalana d’Estudis Històrics, 2012)
Anàlisi dels temes referents a les Illes Balears que es van publicar a la Revista de Catalunya sobretot en l’etapa de 1924 - 1967. Hi destaquen els autors de les Illes que varen col·laborar a la Revista de Catalunya, entre els quals Joan Hernández Mora, Marian Aguiló, Baltasar Samper, Joan Estelrich, Antoni Maria Sbert i Gabriel Alomar, entre d’altres.