Deu ontologies per a la física quàntica - Llorens i Garcia, Òscar (Anuari de la Societat Catalana de Filosofia, 2020)
La física quàntica precisa d’una ontologia si vol ser algun tipus de model de la realitat. Proposarem deu ontologies possibles arran del problema de la mesura. Conclourem que l’ontologia adient serà aquella en la qual la consciència desenvolupa algun rol. Paraules clau: física quàntica, ontologia, consciència, interpretacions.