«Incursions en el Fileb» Notícia del Seminari Internacional - Torres Morales, Bernat (Anuari de la Societat Catalana de Filosofia, 2010)
El text recull el conjunt de les aporacions dels participants en el Seminari «Incursions en el Fileb», celebrat a Coimbra els dies 2 i 3 de juliol de 2009. Les aportacions versen sobre diverses qüestions del text del Fileb i intenten oferir una lectura del tot del diàleg des de diverses perspectives.Paraules clau: Plató, Fileb, hermenèutica, plaer, raó.