Ensenyar filosofia en un poble - Pigem Jutglar, Jovita (Anuari de la Societat Catalana de Filosofia, 2020)
Ensenyar filosofia en un poble comporta implementar una didàctica molt globalitzada i innovadora. El cúmul de circumstàncies favorables a la implementació del treball per competències col·loca el professorat en una posició immillorable quant a llibertat organitzativa. Alguns suggeriments que presentem són: servei comunitari, projectes Erasmus, projecte Ètica i Ciència, intercanvis internacionals i memòria històrica. Paraules clau: filosofia, poble, didàctica, competències, implementació, llibertat, innovació.