L’epistemologia de la modalitat: tendències actuals - Roca Royes, Sònia (Anuari de la Societat Catalana de Filosofia, 2020)
El tema d’aquesta conferència és l’epistemologia de la modalitat, és a dir, la teoria del coneixement dels fets modals, que són els fets sobre possibilitats, necessitats i essències. El focus de la conferència és identificar els aspectes de l’epistemologia de la modalitat que han estat dominants fins ara i contraposar-los a les noves tendències dels darrers anys. Paraules clau: epistemologia de la modalitat, modalitat, coneixement.