L’ànima sense gruix de Menó: Estudi de A Commentary on Plato’s Meno, de Jacob Klein - Arquer Cortés, Maria (Anuari de la Societat Catalana de Filosofia, 2017)
Aquest article condensa les observacions de Klein sobre una de les qüestions centrals que aborda el seu comentari del Menó platònic, a saber, la tara particular de la memòria de Menó que el fa incapaç no tan sols d’assolir el coneixement sinó fins i tot d’emprendre la recerca. Paraules clau: Jacob Klein; Menó; Plató; coneixement; dialèctica; memòria; anàlisi