Hi ha una sola lògica? Pluralisme o monisme - Martínez Fernández, José (Anuari de la Societat Catalana de Filosofia, 2015)
En aquest article caracteritzem breument la noció d’argument lògicament vàlid, i després presentem la lògica proposicional clàssica i algunes lògiques alternatives. Finalment plantegem el problema de si hi ha una única lògica correcta (monisme) o més d’una (pluralisme) i discutim diferents versions de monisme i pluralisme. Paraules clau: pluralisme lògic, monisme lògic, lògiques no clàssiques, relativisme, universalisme.