L’actualitat de Thomas Hobbes i la traducció de Bartomeu Forteza del De Corpore (DOI: 10.2436/20.3001.01.12) - Giner, Savador; Forteza, Israel; Sales, Jordi (Anuari de la Societat Catalana de Filosofia, 2011)
En aquest article es recullen els textos de la presentació de la traducció de l’obra de Thomas Hobbes, De Corpore, traducció realitzada per Bartomeu Forteza i acompanyada d’un extens estudi introductori. L’acte fou celebrat a la Sala Pere Coromines de l’Institut d’Estudis Catalans el 17 de novembre de 2010. Paraules clau: Thomas Hobbes, De corpore, Bartomeu Forteza.