HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Anuari de la Societat Catalana de Filosofia

Revista editada anualment per la Societat Catalana de Filosofia, societat filial de l'Institut d'Estudis Catalans. El seu primer número va sortir a l'any 1923 i cal esperar fins a l'any 1988 perquè la revista reprengui la seva publicació amb el número II. Des d'aleshores es publica ininterropudament.

 

CLIQUEU PER CONSULTAR LA REVISTA A ISSUU 

Avisos

 
No s’ha publicat cap avís.
 
Més avisos...

Núm. 32 (2021)


Portada


Els resums dels articles d'aquesta revista es poden consultar en la llengua original i anglès. Per fer-ho, canvieu la llengua del portal.


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.caAixí, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

 

ISSN 1130-4383; e-ISSN 2013-9543

 

Les revistes de l'IEC allotjades a l'Hemeroteca Científica Catalana utilitzen com a descriptors les 15 propietats recomanades al Dublin Core Metadata Element Set, versió reduïda de la norma ISO 15836 (2009).

 

Revista indexada a: PHILOSOPHER'S, RÉPERTOIRE BIBLIOGRAPHIQUE DE LA PHILOSOPHIE DE LOVAINE, LATINDEX, DICE, ISOC.