HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Crida d’articles. Volum 14 (2019) en homenatge a Victòria Mora i Pous

El volum 14 (2019) de Tamid estarà dedicat a la memòria de Victòria Mora i Pous, sòcia fundadora de la nostra Societat, estudiosa del món medieval jueu, conservadora del Museu d’Història de Barcelona (MUHBA) i presidenta de l’Arxiu Bibliogràfic de Santes Creus, que va morir el dia 13 de febrer del 2017 als 69 anys.

Es poden enviar articles per a aquest volum fins al 31 de gener del 2018. També podeu enviar, fins al 31 de maig, un missatge a <scehb@iec.cat> demanant que el vostre nom consti en la Tabula Gratulatoria del final del volum.Creative Commons License

Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

Els resums dels articles d'aquesta revista es poden consultar en la llengua original i en anglès. Per fer-ho, canvieu la llengua del portal.

ISSN: 2013-4029 (edició electrònica); 1138-5561 (edició impresa).

Indexació

Revista avaluada en: CARHUS Plus + (2014: D),  CIRC (2a ed. 2012: grup C), Latindex (2016: versió electrònica: 36 característiques complertes de 36; versió impresa: 33 característiques complertes de 33) i MIAR (2016: ICDS = 6,3).

Altres bases de dades: RACO (text complet), Dialnet (sumaris i enllaços al text complet), e-Revistas (fitxes dels articles i enllaços al text complet), ERIH PLUS, RAMBI (fitxes dels articles), RI-Opac (fitxa de la revista i dels articles), MLA - Modern Language Association Database (indexació del articles), ATLA Religion DatabaseBDDOC-CSIC, DICE (CSIC-ANECA), Dulcinea, ExLibris, SHERPA-RoMEO, Ulrich’sUnion List of Serials.

Les revistes de l'IEC allotjades a l'Hemeroteca Científica Catalana utilitzen com a descriptors les 15 propietats recomanades al Dublin Core Metadata Element Set, versió reduïda de la norma ISO 15836 (2009).