Lectora: revista de dones i textualitat, Núm. 1 (1995)

Los espejos del yo en la narrativa de Cristina Fernández Cubas

Carmen Núñez Esteban, Neus Samblancat Miranda

Resum


L’article que presenta analitza com en els relats breus de Cristina Fernández Cubas la multiplicidad d’aparences queda reduïda a una oposició binària entre la realitat i el seu reflex. Mitjançant l’evocació simbòlica d’altres “jos”, el lector i la lectora s’apropen a una visió del món que explora els límits de la raó.
Her article analyzes how in Cristina Fernández Cubas’s short stories, the multiplicity of appearences is reduced to a binary opposition between reality and its reflection. Through the evoking symbolic I’s, the reader approaches a world vision which explores the limits of reason.

Text complet: PDF

 

Creative Commons License

S'utilitzen com a descriptors les 15 propietats recomanades al Dublin Core Metadada Element Set, versió reduïda de la norma ISO 15836 (2009).

 

EDITORS: GRC Creació i Pensament de les Dones (Universitat de Barcelona) i GRC Cos i Textualitat (Universitat Autònoma de Barcelona)

ISSN: 1136-5781   eISSN: 2013-9470

Lectora: revista de dones i textualitat està indexada a: Carhus Plus 2010, Latindex, Ulrich's, DICE, MLA, RESH, ISOC, CIRC, MIAR, DulcineaRevista Reconeguda UB (2010, 2011 i 2012), Dialnet, RACO